gratis adviesgesprek
Probeer 1 maand gratis
Maandelijks opzegbaar
24/7 persoonlijke helpdesk

Online goed geregeld

WordPress up-to-date houden kost veel tijd. Het kan zomaar voorkomen dat jouw website er na een update uit ligt of niet meer naar behoren werkt. Niet meer updaten dan? Zou je zeggen... maar door te updaten zorg je er juist voor dat je site lang meegaat en veilig blijft. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar en zorgen dat jouw website 24/7 optimaal presteert. Hierdoor kun jij zorgeloos jouw bedrijf runnen.

Altijd up-to-date

51% van de WordPress hacks is het gevolg van achterstallig onderhoud, wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen door tijdig de nodige updates uit te voeren.

Dagelijkse backups

Soms kan er iets fout gaan. Daarom maken wij dagelijks volledige backups. Onze backups zijn verspreid over meerdere servers. Mocht er ergens iets fout gaan, dan is jouw website altijd snel terug te zetten.

24/7 bereikbaar

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om vragen te beantwoorden. Gaat er iets mis, wil je iets weten of een aanpassing laten doen aan je website. Wij zijn bereikbaar!

Goed beveiligd

Een WordPress website wordt continu aangevallen. Wij zorgen ervoor dat jouw zo goed mogelijk wordt beschermd tegen deze aanvallen.

Minimale laadtijden

Laadsnelheid is heel belangrijk. Voor Google en website conversie. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website 150% presteert.

Monitoring

Wij houden jouw website constant in de gaten. Wanneer jouw website eruit ligt grijpen wij direct in, zodat er geen klanten of bestellingen verloren gaan.

Onderhoud

Basis onderhoud, hosting & support

€40

per maand
start gratis maand
Geen opstartkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar
Hosting inbegrepen
WordPress updates
Plugin updates
Thema updates
Automatische backups
Hulp en ondersteuning bij problemen
Extra beveiligingsoftware
Wekelijkse veiligheidschecks
Beschermd contactformulier
Website aanpassingen
Inclusief breach & break fix

Onderhoud+

Basis onderhoud, hosting & support

€80

per maand
start gratis maand
Geen opstartkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar
Hosting inbegrepen
WordPress updates
Plugin updates
Thema updates
Automatische backups
Hulp en ondersteuning bij problemen
Extra beveiligingsoftware
Wekelijkse veiligheidschecks
Beschermd contactformulier
Website aanpassingen
Inclusief breach & break fix

Vragen over een pakket?

Plan een gratis adviesgesprek om te kijken wat het best bij jou past.
plan een gratis adviesgesprek
Geheel vrijblijvend - 30 minuten
Om het jou makkelijk te maken

Veelgestelde vragen

Om het jou wat makkelijker te maken hebben we vragen die we vaak krijgen hier beantwoord. Neem gerust contact op als jouw vraag hier niet tussen staat.
Wanneer gaat het pakket in?
Zodra we al jouw gegevens hebben, kunnen we direct van start met het pakket. De eerste stap is het overzetten van jouw website naar onze servers. Daarna binnen we direct met optimaliseren en updaten. 
Maakt het uit waar ik de website heb gehost?
Dat maakt niet uit, wel bieden we zelf ook hosting aan bij onze pakketten. Maar je kunt je website ook ergens anders laten staan. Natuurlijk kunnen wij wel iets sneller schakelen als de website bij ons gehost wordt.
Moet ik mijn domeinnaam verhuizen?
Je kunt je domeinnaam bij je huidige provider laten staan, als je de hosting aan ons wilt overlaten hoeven we alleen de nameservers te verwijzen naar die van ons. Zo blijft je domeinnaam in eigen beheer.
Mijn website is gehacked, wat nu?
Binnen 24 uur kunnen we jouw website weer in de lucht krijgen. Er zijn twee opties: een back-up terugzetten voordat de website gehackt is en daarna direct onze beveiligingsmaatregelen toepassen. Als er geen back-up beschikbaar is, zullen we de hack/malware handmatig van de site moeten verwijderen/opschonen. Dit is een tijdrovend process, omdat we op zoek moeten gaan naar de backdoor. Als we dit niet doen, wordt de website zo weer gehackt.

Dankzij onze beveiligingsmaatregelen komt het gelukkig bijna nooit voor dat er een website gehackt wordt. Helaas kunnen we dit nooit garanderen.
Hoe vaak maken jullie backups?
Wij maken elke dag een backup van jouw website. De dagelijkse backups bewaren we 100 dagen. Daarnaast maken we ook wekelijkse backups, deze bewaren we 52 weken. En ook nog is een volledig server backup elke 4 uur.
Wat klanten over ons zeggen

Recensies

  • "De aandacht voor het persoonlijke binnen onze onderneming, de snelle laadtijd, het makkelijk navigeren, de mobielvriendelijkheid en het feit dat de site niet statisch is heeft er voor gezorgd dat er veel bezoekers geïnteresseerd zijn geraakt naar verdere informatie over onze diensten. Bij vragen over of aanpassingen aan onze site is Mark goed bereikbaar en wordt er snel gehandeld. Wat ons betreft een dikke 10!"

    L.rensen
    Vorwerk & Co
  • "Mijn website laten maken door Mark was een goede keuze, mijn bedrijf wordt perfect uitgelicht en we ontvangen veel complimenten over de website. We krijgen al meer aanvragen en bezoekers op onze site."

    N. Winkel
    Security Force

Opdrachtgevers

Een greep van onze opdrachtgevers en partners:

Door onze opdrachtgevers

Dankzij onze opdrachtgevers en parters hebben wij ontwikkelingswerk verricht voor:

Klaar voor een nieuwe website?

Plan een gratis adviesgesprek en ontdek hoe we jouw bedrijf online kunnen laten groeien.
plan een gratis adviesgesprek
Geheel vrijblijvend - 30 minuten
Wij bouwen resultaatgerichte websites en conversiegerichte webshops, zorgen dat ze online vindbaar zijn en verzorgen de hosting en het onderhoud.
Copyright © 2021 Webkin
envelopephone-handsetrocketcrossmenuchevron-downarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram